Thomas Sundström

Thomas Sundström

Nyhetschef

Senast publicerade artiklar

9.9.2020

Direkta sändningar på nätet allt viktigare för högsta serierna

De högsta serierna i handboll – både damernas FM-serie och herrarnas FM-liga – sänds också den här säsongen direkt på nätet. Det handlar om en massiv insats som sköts av föreningarna.

8.9.2020

Dystert när fabriken i Lappvik körs ner

Sagan börjar vara över för SSAB:s rörfabrik i Lappvik. Produktionen pågår ännu, men vid årsskiftet tar det slut. För många i personalen väntar ovissa tider.

8.9.2020

Tråkig final på lång resa – Det var ju inte så här det skulle sluta

När platschefen vid SSAB:s rörfabrik i Lappvik, Kalle Råstedt, planerade sin pensionering för några år senare var tanken att han skulle lämna över en välmående fabrik. Men så gick det inte.

4.9.2020

Vemodigt när Hangötidningen kommer ut för sista gången

Birgitta Ekström och Benita Forsman har båda ett förflutet på Hangötidningen som i dag utkommer för sista gången. – Inte kom beskedet att Hangötidningen skulle försvinna så överraskande, men nog är det väldigt tråkigt, säger de.

4.9.2020

Tunnelma on haikea Hangon lehden 
ilmestyessä viimeistä kertaa


Birgitta Ekströmillä ja Benita Forsmanilla on kummallakin menneisyys tänään viimeistä kertaa ilmestyvän Hangon lehden palveluksessa. – Tieto Hangon lehden lakkauttamisesta ei tullut yllätyksenä, mutta todella surullista tämä on, he sanovat.

2.9.2020

Tikka Run körs för fjärde gången

Mc-klubbarna Hogfellows MC och Clowns MC arrangerar på lördag, den 5 september Tikka Run till förmån för Folkhälsans barnhem Villa Familia i Mjölbolsta.

1.9.2020

BK möter HC Tallinn

Det blir estniskt motstånd för Karislaget BK-46 i den europeiska klubblagsturneringen EHF-cup. Lotten gav HC Tallinn – det vill säga samma lag som kommer att delta i den finländska FM-ligans grundserie den här säsongen.

1.9.2020

Hemmasegrar vid kasttävlingar i Karis

IF Raseborg arrangerade på söndagen en kasttävling i Karis. Hemmaidrottarna höll sig väl framme.

29.8.2020

SIF höll undan för KyIF

Det blev en hemmaseger med 20–17 när Sjundeå IF:s handbollsdamer på lördagen mötte Kyrkslätt IF. Matchen mellan de två FM-serielagen ingick i en träningsturnering.

28.8.2020

Oavgjort mellan SIF och BK

Det blev oavgjort 30–30 när helgens handbollsturnering i Sjundeå inleddes med ett herrderby mellan hemmalaget SIF och BK-46 från Karis. Turneringen, som innehåller både dam- och herrlag, avslutas på lördag.

24.8.2020

En anhållen för anlagd brand i Tenala

En person är anhållen misstänkt för sabotage efter att en lägenhet totalförstördes vid en brand i ett kombinerat radhus och kontorshus på Sockenvägen i Tenala centrum på söndag eftermiddag.

24.8.2020

Johan Kvarnström tog plats i partistyrelsen: – Det känns bra

Riksdagsledamot Johan Kvarnström valdes på söndagen in i Socialdemokraternas partistyrelse. – Nog är det ett hedersuppdrag och det känns bra att vara med där, säger han.

23.8.2020

Brand i radhus i Tenala fick släckas två gånger

En lokal totalförstördes vid en brand i ett kombinerat radhus och kontorshus på Sockenvägen i Tenala centrum på söndag eftermiddag. Senare började det brinna igen på samma plats och räddningsverket fick göra en ny insats.

22.7.2020

Sydspetsrundan avgörs inte i år

Coronaviruset gör att cykelloppet Sydspetsrundan inte körs. Det är första gånger arrangörerna varit tvungna att ställa in loppet.