Tyytymätön Sandblom jäi 176 sentin korkeuteen

Noloa. Linda Sandblom aloitti kilpailut hyvin, mutta tie nousi pystyyn 179 sentin korkeudessa. Bild: Jesper Sundström

HIK:n yleisurheilijoiden Linda Sandblom jäi neljänneksi yleisurheilun SM-kisoissa Lappeenrannassa. Hänen kisansa päättyi kolmanteen korkeuteen.

Linda Sandblom jätti Lappeenrannassa väliin alkukorkeudet ja aloitti kilpailemisen 172 senttimetristä. Hän selvitti korkeuden ensimmäisellä yrityksellään. Seuraava korkeus oli 176 senttiä ja senkin ylittämiseen Sandblom tarvitsi vain yhden hypyn. Kun vuorossa oli 179 senttiä, tie nousi pystyyn.

Sandblom pudotti kolmesti ja SM-kisat päättyivät hänen osaltaan. Kilpailussa oli siinä vaiheessa jäljellä enää kolme osanottajaa – Heta Tuuri, Ella Junnila ja Jessica Kähärä. Voiton nappasi lopulta Junnila 186 sentin hypyllä. Tuuri sai hopeaa ylitettyään 184 senttiä ja Kähärä pronssia 179 sentin ylityksellä.

– Tänään ei ollut minun päiväni. Kävi aivan kuten aiemmin tänä kesänä. Jos joku sujuu hyvin, joku toinen asia menee samalla pieleen. Ylitysvaihe ei tänään onnistunut minulta ja sitä on nyt analysoitava, sanoo Sandblom.

Hän toteaa kuitenkin, että kilpailu alkoi hyvin ja että alkukorkeuksien jälkeen tuntui ihan hyvältä.

– Ja olihan esimerkiksi yksi yrityksistäni 179 sentin korkeudesta hyvä. Oikeastaan ainoastaan kantapää hipaisi rimaa.

Nyt Sandblom pitää kilpailutauon. Hän kilpailee seuraavan kerran Espoossa ensi viikolla järjestettävissä Motonet GP-osakilpailuissa.

– Tulevina päivinä nollaan kaiken ja alan sen jälkeen harjoitella Espoon kilpailut tähtäimessä.

Mer läsning