Tidningen viktig kanal för företagare

På plats. Bland annat Jens Lillsunde deltog i företagarfrukosten på torsdagen. Bild: Johan Lindholm

Tidningen är ett viktigt redskap för att göra företaget känt för kunderna. Därför är det viktigt att tidningen når läsarna.

– Fortfarande är papperstidningen det medium folk litar mest på. För oss är det viktigt att folk får sin morgontidning direkt på morgonen, då man är mottaglig för ny information.

Det sade Jens Lillsunde, Vd för PPP Finland, som 10.9 tar över morgondistributionen av KSF:s tidningar i Hangö och Raseborg. PPP Finland (Distribution of Press, Periodicals and Publicity) stod tillsammans med KSF Media värd för månadens företagarfrukost i Hangö. Frukosten var ett forum för att berätta om vad byte av distributör betyder i praktiken, samtidigt som företagarna fick möjlighet att träffa Hangötidningens och Västra Nylands representanter.

– Hangötidningen är viktig för oss Hangöbor, kommenterade företagaren Ville Ekroos.

Patrik Selenius, försäljningschef för KSF:s lokaltidningar, konstaterade att till exempel storutspridningen är ett effektivt sätt för företagen att nå sina kunder, då tidningen delas ut till alla hushåll.

Hangö företagare rf är en aktiv förening, och som vanligt var det många lokala företagare på plats. Föreningens ordförande Nana Hyry informerade om höstens program, och Costa Calidas vd Max Forsman passade på att presentera de nya mötesutrymmena Drottningberg Studios i Helkamahuset, som företag kan hyr för möten eller konferenser.

Mer läsning