Teddy Nordling jatkaa Sjundeå IF:ssä

Jatkaa. Teddy Nordling valmentaa Sjundeå IF:ää myös tulevalla kaudella.
 Bild: Thomas Sundström

Vuoden käsipallokausi lähestyy ratkaisuottelujaan, mutta jo nyt on selvää, että hankolainen Teddy Nordling jatkaa Sjundeå IF:n SM-liigajoukkueen valmentajana myös ensi kaudella. 
– Tuntuu hyvältä, että asiasta on sovittu, hän sanoo.


Teddy Nordling siirtyi viime kaudella Sjundeå IF:n miesten joukkueen päävalmentajaksi ja luotsasi keväällä SIF:n pronssille. Myös tämä kausi on sujunut hyvin, sillä SIF on lunastanut itselleen paikan ylempään loppusarjaan. Ja työ Siuntiossa saa siis jatkoa Nordlingin allekirjoitettua 1 + 1 vuoden mallin mukaisen sopimuksen.


– Olimme kyllä keskustelleet asiasta jo jonkin aikaa, mutta nyt istuimme alas ja teimme sopimuksen. Se ei ollut erityisen vaikeata, kertoo Nordling.


Myös muut valmentajat eli Marcus Sjöstedt ja Ville Schoultz jatkavat Siuntion joukkueessa.


– Sekin tuntuu hyvältä. Mehän olemme yhteistyötä tekevä tiimi, ja yhteistyömme on sujunut hyvin. Meidän olisi ehkä vielä yritettävä kehittää maalivahtiosiota ja harjoitella sitä, sanoo Nordling.


Sen lisäksi, että Nordling valmentaa SIF:n joukkuetta hän jatkaa myös miesten maajoukkueen apulaisvalmentajana tukien tässä tehtävässä Ola Lindgreniä. Maajoukkueen seuraava suuri koetus ovat EM-karsinnat, joiden arvonta on huhtikuussa.

– Yhteistyö on sujunut hyvin ja ollut antoisaa, toteaa Teddy Nordling.

Mer läsning