Teddy Nordling fortsätter i Sjundeå IF

Fortsättning. Teddy Nordling tränar Sjundeå IF också kommande säsong. Bild: Thomas Sundström

Årets handbollssäsong går mot sina avgörande matcher, men redan nu är det klart att Hangöbon Teddy Nordling fortsätter som tränare för Sjundeå IF:s FM-ligalag också nästa säsong. – Det känns bra att det är ordnat, säger han.

Teddy Nordling tog inför den förra säsongen över som chefstränare för Sjundeå IF:s herrar och lotsade i våras SIF till brons. Också årets säsong har gått bra då SIF är klart för den övre slutserien. Och arbetet i Sjundeå får alltså en fortsättning då Nordling skrivit på ett kontrakt av modellen 1+1 år.

– Vi hade nog pratat om det redan en tid, men nu satte vi oss ner och kom överens. Det var inte speciellt svårt, säger Nordling.

Också de övriga tränarna Marcus Sjöstedt och Ville Schoultz fortsätter i Sjundeålaget.

– Också det känns bra. Vi är ju ett team som jobbar ihop och det har fungerat bra. Det som vi kanske ännu borde försöka utveckla lite är målvaktsbiten och träningen där, säger Nordling.

Förutom arbetet i SIF fortsätter Nordling också som herrlandslagets andre tränare där han bistår Ola Lindgren. Där är nästa stora mål EM-kvalet som lottas i april.

– Samarbetet har fungerat bra och varit givande, säger Teddy Nordling.

Mer läsning