Söderholm luovuttaa puheenjohtajan nuijan Ekholmille – vaalien ääniharava johtaa nyt kaupunginhallitusta

Torbjörn Ekholmin (RKP) on aika siirtyä Hangon kaupunginhallituksen johtoon nyt, kun valtuustokaudesta on kulunut kaksi vuotta.

Hankolaispoliitikot päättivät kuntavaalien jälkeen 2017, että Sture Söderholm (RKP) johtaa Hangon kaupunginhallitusta kaksi vuotta ennen kuin ääniharava Torbjörn Ekholm (RKP) tarttuu puheenjohtajan nuijaan. Söderholm luovutti nuijan Ekholmille tiistaina.

– Kiitän luottamuksesta. Teen parhaani. Haluan myös kiittää tätä tehtävää kaksi vuotta hoitanutta Sturea. Pyrin saattamaan päätökseen käynnistetyt asiat. Se on minulle kunniatehtävä, sanoi Ekholm valtuuston kokouksessa tiistaina.

Jorma Nousiainen (SDP) jatkaa kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. Sen sijaan Pertti Ruuska (PS) siirtyy hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi Eero Kolin (Hanko 2016) tilalle. Koli on jatkossa Ruuskan varajäsen.

Tämä tarkoittaa, että Hangon kaupunginhallituksen jäsenet nyt ovat Torbjörn Ekholm (RKP), Sture Söderholm (RKP), Helena Lesch-Saarinen (RKP), Jorma Nousiainen (SDP), Aila Pääkkö (SDP), Bernt Förström (SDP), Pirkko Heinänen (Kok), Birgitta Gran (VL) ja Pertti Ruuska (PS).

Mer läsning