Riemukas voitto Sjundeå Cupissa

Riemua. Hikkenin tytöt voittivat Sjundeå Cupissa; kuvassa etualalla maalivahti Lana Nordlund ja pelaajat vasemmalta lukien Minea Lundin, Silva Andström, Tilda Roth, Alisa Nordström, Enya Winberg (reppuselässä), Emma Kari, Kiira Kauppinen, Moa Nordström, Isabell Mäntyala ja Lia Nordström. Bild: Thomas Sundström

Käsipallon Sjundeå Cupista tuli todella märkä tapahtuma. Se ei kuitenkaan estänyt HC HIK:n D07-tyttöjä nappaamasta erittäin riemukasta voittoa.

Sjundeå Cupissa on yleensä tarjolla aurinkoa ja lämpöä, mutta tänä vuonna kävi toisin. Satoi ja oli koleata. Turnauksen loppuotteluja pelattaessa kentät olivat liukkaat ja pelaaminen vaikeata.

Se ei kuitenkaan estänyt Hikkenin D07-tyttöjä. Hankolaiset voittivat loppuottelussaan Grankulla IFK:n maalein 7–5 joukkueen kapteenin, Tilda Rothin tehtyä kaksi viimeistä maalia.

– Taistelimme hyvin ja voitimme joukkueena. Maalintekopaikat vain aukesivat minulle sitten lopussa, sanoi Tilda Roth ottelun jälkeen.

– Olen kyllä todella tyytyväinen tähän peliin. Pelaaminen oli erittäin vaikeata, mutta selviydyimme hyvin ja voitimme kaikki ottelut, kertoi valmentaja Dennis Winberg.

Myös pojat nappasivat mitalin

Eikä tyttöjen kulta jäänyt ainoaksi Hikkenin Sjundeå Cupissa voittamaksi mitaliksi. Myös D07-pojat onnistuivat erinomaisesti voittaessaan pronssia. HIK löi pronssiottelussa Grankulla IFK:n maalein 9–5.

HIK osallistui turnaukseen yhteensä neljällä joukkueella.