Pullopostia ja jännittäviä kesäaarteita

Hauskaa. Rannoille huuhtoutuu paljon kaikenlaista. Joskus voi jopa löytää pullopostia, kuten Noa ja Leo Thurén tekivät. Bild: Privat


Pullopostin saaminen on monille mielenkiintoinen kokemus. Marina Thurén löysi toukokuussa lapsenlastensa Noan ja Leon kanssa pullon Storlandetista, Tvärminnen eteläpuolelta.

Tammisaarelainen Marina Thurén ja hänen lapsenlapsensa saivat toukokuussa pullopostia. Noa, 4 v., ja Leo Thurén, 2 v., huomasivat, että heidän mökkirannalleen oli huuhtoutunut pullopostia. 
Kun isoäiti Marina Thurén myöhemmin luki kirjeen, hänelle selvisi, että lähettäjä oli Tyresöstä, pienestä Suur-Tukholman alueen kunnasta.

Pullo oli heitetty mereen alukselta MS Gotska Sandön elokuussa 2019.
Pulloposti oli heitetty alukselta mereen jossakin Nynäshamnin ja Gotska Sandön kansallispuiston välisellä alueella. Viesti oli kirjoitettu kolmella kielellä.

Lapsenlapset löysivät


Marina Thurén etsi lapsenlastensa kanssa mökkirannasta toukokuussa aarteita heidän huomatessaan pullon. Kyseessä oli muovipullo, jonka sisällä oli kirkkaankeltainen paperikäärö. 


– Aarteiden etsiminen rannoilta on jännittävää ja hauskaa puuhaa. Tosin mereen valitettavasti heitetään roskia, jota sinne ei tulisi heittää ja myös sellaista huuhtoutuu rannoille. Olemme löytäneet paljon kaikenlaista, sanoo Marina Thurén.


Löytäjää kehotettiin kirjeessä vastaamaan pullopostiin, ja näin hän teki. Mitään vastausta ei ole kuulunut vielä.

Mer läsning