Paikalliset uutiset 
kiinnostavat


Painettu sanomalehti on edelleen tärkeä. Useimmat Hangon lehden lukijatutkimukseen osallistuneet lukevat mieluummin paperilehteä ja Sanomalehtien liiton tekemä tutkimus osoittaa, että 75 prosenttia kaikista suomalaisista pitää paperilehteä luotettavimpana uutislähteenä.


Sanomalehti auttaa lukijoita pysymään ajan tasalla yhteiskunnallisista ja paikallisista tapahtumista. 
Suomessa julkaistaan tällä hetkellä noin 250 sanomalehteä. Paikallisuutta huokuva Hangon lehti on hyvässä seurassa. Kerran viikossa ilmestyviä sanomalehtiä on noin 40. 
Lukijatutkimus osoittaa, että hankolaiset haluavat lukea paikallispolitiikasta ja päätöksenteosta, kouluasioista ja opetuksesta.

Myös paikalliset ilmoitukset ovat tärkeitä arjen orientoitumisen apuvälineitä.
Viikonloppuna vietettiin Hangon päiviä ja Muinaistulien yötä tapahtumarikkaan kesän päätteeksi. Tapahtumat jatkuvat kuitenkin muun muassa fotofestivaalien, taidekierroksen ja Itämeri maratonin puitteissa. 
Kirjasto viettää ensi viikolla 30-vuotisjuhlaansa, jossa muun muassa julkaistaan Marketta Wallsin juhlajulkaisu ja julistetaan novellikilpailun voittaja. 
Poliittinen syksy alkaa Tehtaanniemen ja Kuningattarenvuoren kaltaisten asioiden sekä lääkäri Outi McDonaldiin liittyvän prosessin merkeissä.
Jotta lehti selviytyy kautta aikojen kiihkeimmässä kilpailussa, sen on kuunneltava lukijoitaan.

Monille on tärkeätä saada lehtensä aamukahviin mennessä. 
Posti on huolehtinut vuosia sanomalehtien jakelusta läntisellä Uudellamaalla, mutta Hangon lehteä julkaisevan KSF Median oli löydettävä uusi yhteistyökumppani Postin ilmoittaessa suuresta hinnankorotuksesta. Kyseessä on suuri muutos, vaikkakaan ei ainutlaatuinen. 
Yritys PPP Finland huolehtii 10. syyskuuta alkaen Hangon lehden varhaisjakelusta. Jakelijoilla on paikallistuntemusta ja kaikki aamulla lehtensä aiemmin saaneet saavat sen aamuvarhaisella myös jatkossa.
KSF Media ei ole ainoa mediatalo, joka tekee muun kuin Postin kanssa varhaisjakeluyhteistyötä.


Tyytyväiset tilaajat ovat tärkeitä meille media-alan toimijoille. Lukijan ei pidä huolehtia siitä, kuka jakaa hänen lehtensä. Hänen on kuitenkin voitava luottaa siihen, että hän saa lehtensä lupausten mukaisesti.

Mer läsning