Netan keittiöjumppa – paikallinen virussuksee

Agneta ”Netta” Möller Salmela vetää keittiöjumppia voimisteluyhdistys Hejdin kotisivuilla Facebookissa – paikallinen virussuksee. Bild: Skärmdump

Yrittäjät eivät ole ainoita, joiden on pitänyt miettiä uusia toimintatapoja koronatilanteen johdosta. Myös yhdistykset ovat kehittäneet luovia ratkaisuja pitääkseen jäsenensä vireinä.

Viime päivien mollivoittoisten ja toinen toistaan seuraavien huonojen uutisten joukossa on onneksi myös valonpilkahduksia. Yksi niistä on ehdottomasti Netan keittiöjumppa, joka julkaistaan yhdistyksen Hejdi kotisivuilla Facebookissa.

– Olemme kyllä aidosti vakavasti otettava voimisteluseura, mutta ajattelin, että nyt vallitsevassa tilanteessa voisin venyä hieman hassuttelulinjalle, sanoo Agneta "Netta" Möller-Salmela.

Lyhyet videoklipit, joissa Netta mukaansa tempaavilla kertojan taidoillaan ja toisinaan odottamattomaan rekvisiittaan tukeutuen, vetää lyhyitä jumppahetkiä omassa keittiössään, ovat pieniä arjen helmiä.

– Minulla on yleensä tuhat rautaa tulessa, ja tunnen itseni juuri nyt hieman turhautuneeksi. Siksi tällainen pieni projekti sopii minulle, Netta naurahtaa ja lisää, että hän on kuvannut useampia uusia jumppatuokioita viikonloppuna tyttärensä Julia Salmelan kanssa.

Hän kertoo myös, että keittiöjumppa on tapa pitää yhteyttä yhdistyksen jäseniin, koska ohjatut jumppatunnit ovat juuri nyt jäissä.

Mer läsning