Lehti on tärkeä kanava yrittäjille

Kokous. PPP Finland isännöin yhdessä KSF Median kanssa kuukauden yrittäjäaamiaista Hangossa. Bild: Johan Lindholm

Lehti on tärkeä apuväline yrittäjän tehdessä itseään tunnetuksi asiakkaiden keskuudessa. Siksi on tärkeätä, että lehti tavoittaa lukijat.

– Paperilehti on edelleen media, johon ihmiset luottavat eniten. Meille on tärkeätä, että ihmiset saavat aamulehtensä aamulla, jolloin mieli on vastaanottavainen uudelle informaatiolle.

Näin sanoi toimitusjohtaja Jens Lillsunde PPP Finlandista, joka vastaa 10.9. alkaen KSF:n sanomalehtien varhaisjakelusta Hangossa ja Raaseporissa. PPP Finland (Distribution of Press, Periodicals and Publicity) isännöin yhdessä KSF Median kanssa kuukauden yrittäjäaamiaista Hangossa. Aamiainen oli foorumi, jossa kertoa, mitä jakelijan vaihtuminen tarkoittaa käytännössä.

Yrittäjät puolestaan saivat samalla mahdollisuuden tavata Hangon lehden ja Västra Nylandin edustajia.

– Hangon lehti on tärkeä meille hankolaisille, sanoi yrittäjä Ville Ekroos.

KSF:n paikallislehtien myyntipäällikkö Patrik Selenius totesi, että esimerkiksi laajennettu jakelu, jolloin lehti jaetaan jokaiseen talouteen, on hyvä tapa yrittäjille tavoittaa asiakkaansa. Hangon yrittäjät ry on aktiivinen yhdistys ja aamiaiseen osallistui tavanomaiseen tapaan monta paikallista yrittäjää.

Yhdistyksen puheenjohtaja, Nana Hyry, kertoi syksyn ohjelmasta ja Costa Calidan toimitusjohtaja, Max Forsman, käytti tilaisuutta hyväkseen esitellä Helkama-talossa toimivan Drottningberg Studion uudet kokoustilat, joita yritykset voivat vuokrata kokous- ja konferenssikäyttöön.

Mer läsning