Kylpylän uintiaika lyhenee lauantaisin

Ahdasta. Regatta Spa lauttaa ovet kiinni aikaisemmin suurelle yleisölle. Bild: HT-arkisto

Regatta Spa lyhentää kaikille uintihalukkaille avointa aukioloaikaansa lauantaisin. Kyse on siitä, että kylpylän suuri suosio on heikentänyt hotellivieraiden ja osakkeenomistajien viihtyvyyttä.

Spa oli aiemmin auki kaikille kello 11–20. Nyt allasosto on yleisessä käytössä siten, että uimaan on tultava viimeistään kello 15 ja uinti päättyy kello 16.

Sen jälkeen allasosasto on ainoastaan hotellivieraiden ja osakkeenomistajien käytössä kello 20 saakka.

– Jouduimme valitettavasti tekemään näin. Kylpylä on ollut koko syyskauden niin täynnä lauantaisin, että on syntynyt tungosta. Se on vähentänyt asiakasviihtyvyyttä, joka on päätavoitteemme, sanoo Regatta Span hallituksen puheenjohtaja Peder Planting.

Altaassa oli ahdasta, eivätkä pukuhuoneiden kaapit riittäneet.

– Hotellivieraille ja osakkeenomistajille yksinkertaisesti vain on löydyttävä tilaa, hän selittää.

– Viikolla käyttöaste sitä vastoin on usein pieni. Toivomme, että käyttöaste tasaantuisi viikonpäiville.

Pelkäättekö, että tämä voi johtaa siihen, että ihmiset jättävät tulematta myös viikolla?

– Toivomme todellakin, ettei niin käy. Valitettavasti harvoin tehdään päätöksiä, jotka miellyttävät kaikkia. Tässä on, kuten totesin, kyse lähinnä siitä, että meidän on saatava lauantait toimimaan konseptimme mukaisesti voidaksemme taata hotellin palvelulupaukset ja osakkeenomistajien oikeudet.

Uudet aukioloajat eivät koske ennen muutoksen voimaanastumista itselleen 10 kerran kortin ostaneita niin kauan kuin niillä on käyttökertoja jäljellä.

Mer läsning