Osuuspankki pitää konttorinsa auki ajanvarauksella

OP Raaseporin Hangon konttori palvelee toistaiseksi ainoastaan ajanvarauksella. Tammisaaren konttori on avoinna arkisin kello 10–13, ja kassapalvelut hoidetaan normaalisti tänä aikana. (kuva). Bild: Arkiv/Lina Enlund

Osuuspankki Raasepori on useimpien muiden pankkien lailla ryhtynyt turvatoimenpiteisiin maassa vallitsevan koronatilanteen johdosta.

OP Raaseporin konttorit Hangossa, Inkoossa, Karjaalla ja Kemiössä palvelee ainoastaan ajanvarauksella toistaiseksi. Järjestely astui voimaan tiistaina.

Osuuspankin Tammisaaren konttori on avoinna arkisin kello 10–13, ja kassapalvelut hoidetaan normaalisti tänä aikana. Konttori on suljettu kello 13 jälkeen.

Pankki haluaa näillä toimenpiteillä omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen ja influenssan kaltaisten tartuntatautien leviämistä. Siksi pankin konttorissa asioivia ei myöskään kätellä.

Pankki toivoo myös, etteivät asiakkaat, jotka tuntevat itsensä sairaiksi tai joiden välittömästä lähipiiristä joku on matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana, kävisi konttorissa.

Asiakkaiden toivotaan koronavirusepidemian aikana käyttävän ensi sijassa pankin digitaalisia palveluja konttorissa asioinnin sijasta. Sekä pankki- että vakuutusasioita voi hoitaa pankin mobiilisovelluksen ja pankin

kotisivun välityksellä kaikkina vuorokauden aikoina. Asiakkaita palvellaan lisäksi puhelimitse arkisin kello 9–16.30. 

Muut pankit

Tammisaaren Säästöpankin Hangon konttori tarjoaa entiseen tapaan neuvontapalveluja ajanvarauksella maanantaista perjantaihin kello 10–16.30. Lähin konttori, jossa annetaan kassapalveluja, on Tammisaaressa.

Aktian Hangon konttori suljettiin vuodenvaihteessa. Aktian ainoa konttori Länsi-Uudellamaalla on nykyisin Karjaalla. Koronavirus vaikuttaa myös Aktian Karjaan konttorin palveluihin. Konttori tarjoaa kassapalveluja rajoitetusti arkisin kello 10–13 välisenä aikana. Sekä asiakkaiden että henkilökunnan tartuntavaaran minimoimiseksi samanaikaisten kävijöiden määrää rajoitetaan pankin tiloissa.  

Nordeallakaan ei ole enää muutamaan vuoteen ollut konttoria Hangossa. Pankki sulki Hangon konttorin kesällä 2017.

Mer läsning