Juli Festivalen -festarit järjestetään Hangossa

Bild: Pressbildt

Jill Johnson, Molly Sandén ja Robert Wells esiintyvät heinäkuussa Hangossa Juli Festivalen -konsertissa. Festarit järjestetään aiemmin ilmoitetusta poiketen Tammisaaren sijaan tänä vuonna Hangossa.

Ruotsalaisartistit Jill Johnson, Molly Sandén ja Robert Wells esiintyvät Suomessa heinäkuussa. Konserttikiertue alkaa 26. heinäkuuta Klackenilta Pedersörestä ja jatkuu 27. heinäkuuta Hangon Casinolla.

Heinäkuisten festareiden konsertti läntisellä Uudellamaalla piti alkuperäisen suunnitelman mukaan järjestää Tammisaaressa, mutta järjestetään sen sijaan siis Hangossa.

Järjestäjät tiedottavat, että Tammisaaren konserttiin ostetut liput kelpaavat sellaisenaan. Lippuja myyvät Lippupiste ja Ticketmaster.

Jill Johnson on tunnettu countrylaulaja, mutta muutkaan musiikkityylit eivät ole hänelle vieraita. Läpimurtonsa hän teki voitettuaan Ruotsin euroviisukarsinnat 1998 kappaleella Kärleken är. Hän on julkaissut parisenkymmentä levyä.

Molly Sandén on julkaissut kolme studioalbumia uransa lähdettyä nousuun vuonna 2009. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Så vill stjärnorna, Phoenix ja Youniverse.

Robert Wells puolestaan tuli tunnetuksi 1980-luvulla muun muassa Lill-Babsin, Eva Bysingin ja Jerry Williamsin säestäjänä.

Heinäkuun festarit tuottaa Eastway Live.

Mer läsning