Hikken odottaa vielä ensimmäistä voittoaan

FC HIK hävisi torstaisen vierasottelunsa miesten jalkapallon Nelosessa. EBK voitti selvin numeroin Espoossa.

FC HIK pelasi torstai-iltana toisen sarjaottelunsa ja joukkue oli, kuten viimeviikkoisessa avausottelussaan, matkannut Espooseen. Tällä kertaa vastassa oli EBK. HIK:n valmentaja Magnus Hellström toteaa, että lähes kaikki meni ottelussa heti alusta alkaen pieleen. EBK johti nimittäin jo väliajalle lähdettäessä 5–2.

– Ei oikein sujunut. Ottelu alkoi huonosti ja toki se kertoo jotakin, että 17-vuotias maalivahtimme Joel Boström oli paras pelaajamme. Sääli vain, ettei hän saanut minkäänlaista apua.

EBK lisäsi johtoaan toisella puoliajalla ja lopulta joukkue voitti 7–3. Hikkenin maalintekijät olivat Daniel Michaeli, Ted Rosenström ja Alexander Eklund.

Hikkenin kausi jatkuu ensi viikolla. Silloin on luvassa kesän ensimmäinen kotiottelu – Olarin Kiksi tulee Hankoon keskiviikkoiltana. Espoolaisjoukkue on Hikkenin lailla aloittanut kauden kahdella tappiolla, eikä joukkueen maaliero, 4–14, ole erityisen mairitteleva. Joukkueessa pelaa kuitenkin yksi tähän mennessä pelattujen sarjaottelujen parhaista maalintekijöistä, Tuomo Tilli, joka on tehnyt kaikki Olarin Kiksin tähänastiset maalit.

FC HIK:s startelva: Joel Boström; Jonatan Michaeli, Tomas Saw, Hannes Gustafsson, Jesper Kinnunen; Patrik Lahti, Marko Lahti, Ibrahim Nazari; Ted Rosenström, Lukas Hellström, Daniel Michaeli

Mer läsning