Harjannostajaiset Tokmannilla – myymälä avataan keväällä

Avara ja valoisa. Tokmannin sisäänkäynnin yhteyteen oli katettu pöytiä. Harjannostajaisissa oli tarjolla perinteistä lohikeittoa. Bild: Harald Grönstrand

Lukuisa joukko kaupungin ja paikallisten urakoitsijoiden edustajia oli läsnä, kun torstaina juhlittiin Tokmannin uusinta myymälää.

Tokmannin harjannostajaisia juhlittiin torstaina Hangossa. Myymälä avataan huhtikuun lopulla. Harjannostajaispuheen piti varsin tyytyväinen kauppapaikka- ja konseptijohtajaksi Harri Koponen.

– Harjannostajaiset ovat merkki siitä, että yritys haluaa investoida ja panostaa hankkeeseen. Juuremme ovat halpaketjuissa, ja nyt meillä on 190 myymälää Hangosta Sodankylään, Koponen sanoo.

Yhteistyötä. Risto Hiekka Castor Constructionista ja Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtajaksi Harri Koponen ovat tehneet tiivistä yhteistyötä rakennushankkeen yhteydessä. Tässä he keskustelevat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sture Söderholmin ja kaupunginjohtaja Denis Strandellin kanssa. Bild: Harald Grönstrand

Hän kertoo, että monet ihmettelevät, miten Tokmanni voi kasvaa samanaikaisesti kun monet päivittäistavaraliikkeet lopettavat toimintansa.

– Hyvä kysymys. Kauppa on murrosvaiheessa. Näkyvissä on kaksi suuntausta. Toinen on verkkokaupan kasvu ja toinen halpaketjujen kasvu. Uskomme siksi toimintaamme, Koponen selittää.

Avataan pian. Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtajaksi Harri Koponen kertoo, että uusi myymälä avaa ovensa huhtikuun lopulla. Bild: Harald Grönstrand

Risto Hiekka rakennusyritys Castor Constructionista kiittelee kaikkien osapuolten välistä hyvää yhteistyötä.

– Tämä on viides Tokmanni-hankkeemme Suomessa. Tämä rakennushanke edellytti kaavamuutosta ja muutama tontti oli yhdistettävä. Hanko on hyvä paikka. Yhteistyö sekä kaupungin että tietysti Tokmannin kanssa sujuu suurenmoisesti, sanoo Hiekka.

Seurustelua. Denis Strandell on tyytyväinen yritysten investoidessa Hankoon. Bild: Harald Grönstrand

Hän kertoo, että rakennustyöt ovat työllistäneet kymmenen alihankkijaa. Yhdeksän niistä on kotimaisia, ja yksi virolainen.

Harjannostajaisiin osallistui myös kaupungin edustajia, ja kaupunginjohtaja Denis Strandell piti pienen puheen, jossa hän kiitti kauppaketju Tokmannia sen halusta investoida Hankoon.

– Tämä on ilon päivä kaikille ja edistysaskel Hangolle. On upeata, että paikalla olleesta vanhasta Kesoilin asemasta nyt on päästy eroon, Strandell kiteyttää.

Mer läsning