Hanko Sushi lopettaa Hangossa

Hanko Sushi ei jatka toimintaansa Hangossa ensi kesänä. Omistajat aikovat sen sijaan panostaa kahteen muuhun kesäravintolaansa eli HSF:ään ja Hangon Porttiin.

– Hanko Sushin toiminnan lopettaminen kyseisessä ravintolatilassa oli puhtaasti liiketoiminnallinen ratkaisu, joka toteutettiin yhteisymmärryksessä Regatta Span kanssa.

Näin sanoo liiketoimintajohtaja Tanja Virtanen Hanko Sushin omistavasta NoHo Partners -yhtiöstä.

Hän toteaa, että yhtiön ravintolatoiminta Hangossa on kausiluonteista, ja että omistajat ovat olleet siihen pääasiallisesti tyytyväisiä. Hanko Sushin liiketoiminta ei sitä vastoin ole täysin vastannut tavoitteita.

Virtanen pahoittelee Eteläkärjen ympäristöterveyslautakunnan toiminnasta löytämien puutteiden suhteen, ettei omavalvontasuunnitelman päivitystä eikä henkilökunnan terveydentilaselvitystä ole toimitettu määräajassa.

– Olemme käyneet asian perusteellisesti läpi organisaatiossamme, jotta vastaavanlaisia huolimattomuudesta aiheutuneita laiminlyöntejä ei pääse tapahtumaan jatkossa.

NoHo Partners on lyhenne yrityksen nimestä Nordic Hospitality Partners (vuoteen 2018 Restamax).

NoHo Partners on suomalainen pörssiyritys, joka harjoittaa ruoka- ja viihderavintolatoimintaa sekä henkilöstövuokrausta Pohjoismaissa.

Yhtiön ravintolaportfolioon kuuluu noin 220 ravintolaa.

Liikevaihto oli viime vuonna noin 323 miljoonaa euroa.

Mer läsning