Hangon päivät ja Muinaistulien yö ovat täällä

Bild: Christoffer Holm

Viikonloppuna vietetään Hangon päiviä ja Muinaistulien yötä.

Lauantaina on jälleen Hangon päivien aika. Päivä alkaa kello 10 Vuorikadulla avajaispuheella sekä tanssi- ja taikuriesityksillä ja markkinoilla. Päivän aikana järjestetään myös kirpputori Kappelisatamassa ja kello 15–18 vuorossa on piknik ja ohjelmaa Casinopuistossa. Ohjelmassa on jälleen "Syödään yhdessä" –tapahtuma, johon jokainen varustautuu omin piknik-eväin.

Vesitorniin on illan aikana vapaa pääsy kello 20.30 alkaen kello 23 saakka. Kello 21 ohjelmassa on Muinaistulien yö Plagenilla, jossa on tarjolla ilotulitusta ja musiikkia. Lappohjan tanssilavalla Muinaistulien yön juhlinta alkaa jo kaksi tuntia ennen sitä eli kello 19. Ohjelma soveltuu koko perheelle. Illan aikana esiintyvät laulaja Lilian Young ja taikuri Kim Wist. Kappelisatamassa muinaistulet sytytetään kello 21.30.

Sunnuntaina ovat vuorossa Itäsatamassa järjestettävät Itämerimarkkinat. Viikonloppuna järjestetään myös useita erilaisia työpajoja, näyttelyjä sekä esityksiä. Hangon päivien koko ohjelma löytyy Hangon kaupungin verkkosivuilta.

Mer läsning