Esteratsastuksen Grand Slam Hankoon kesällä 2020

Uutuus. Ensi kesänä nähdään uusi Grand Slam luokka Hangossa. Bild: Patrik Lindström

Kotimaisten eturivin esteratsastuskilpailujärjestäjien uuden Grand Slam -kilpailusarjan kolmas osakilpailu ratsastetaan ensi kesänä Hangon SeaHorse Weekin sunnuntain 26.7. pääluokkana.

Muut osakilpailupaikat ovat Tampere ja Ypäjä, finaali ratsastetaan Helsinki International Horse Showssa, kansainvälisessä viiden tähden kilpailussa.

– SeaHorse Weekin sunnuntaissa on vuosien varrella kilpailtu valtakunnallista pääsarjaa, ratkottu Suomen mestaruuksia ja nyt uusi kilpailusarja vie yhteistyössä Helsinki Horse Show:n kanssa kehitettyä Hanko GP:tä mielenkiintoisella tavalla eteenpäin. Uskomme, että tämä kilpailumuoto kiinnostaa myös Hangon upeaa yleisöä, olemme innolla mukana tässä kokonaisuudessa, SeaHorse Weekin kilpailunjohtaja Mia Maukonen sanoo.

Hanko oli Grand Slam osakilpailupaikaksi luonnollinen valinta.

– Hanko on ulkokauden parhaimpia kisoja - varsinainen helmi. Jokaisessa osakilpailussa tulee olemaan hieman erilainen käsikirjoitus - Hangossa tullaan käymään klassinen Grand Prix -kilpailu, jossa kymmenen parasta ratsukkoa jatkaa toiselle kierrokselle aikaa vastaan", taustoittaa kilpailusarjan taustatiimissä vaikuttava Tom Gordin.

– Mitä kaikkea muuta SeaHorse Weekissä ensi kesänä nähdään, selviää alkuvuodesta, kun Suomen Ratsastajainliiton kilpailukalenteri julkaistaan, Maukonen taustoittaa.

Se on kuitenkin varmaa, että kilpailu ratsastetaan jälleen viikolla 30, 22.-26.7.2020 ja että yleisöllä on jälleen vapaa pääsy tapahtumaan kaikkina kilpailupäivinä.

Mer läsning