Edelleen epäselvää mitä Tokmannin käytössä aiemmin olleille kiinteistöille tapahtuu

Bild: Sarah Grönstrand

Tokmanni on kesän aikana tyhjentänyt entiset tilansa. Toisen kiinteistön tulevaisuus on auki, mutta toisen osalta pöydällä on kaksi vaihtoehtoa.

Tokmanni tyhjensi heinäkuussa Lähdetiellä aiemmin käyttämänsä tilat. Kiinteistön omistaa osakeyhtiö Fröman. Yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tapio Halme kertoo, että kiinteistö on valmis otettavaksi uusien vuokralaisten käyttöön.

– Sijainti on hyvä myymälälle, mutta kiinteistö soveltuu myös muuhun käyttöön. Katsotaan, minkälainen yritys siihen sopii.

Mutta juuri nyt kiinteistö on tyhjillään.

– Kiinteistöä varten on olemassa monia vaihtoehtoja. Todennäköisesti se annetaan vuokralle, mutta myös sen myyminen voi tulla kyseeseen.

Keskustassa Ratakadulla Tokmannin käytössä olleen kiinteistön omistaa Kiinteistö Oy Hangon Liiketalo. Tokmannin vuokrasopimus on juuri umpeutunut ja Hangon Liiketalon toimitusjohtaja Ian Wadén kertoo, että tiloille löytyy vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia.

– Mitään lopullisia päätöksiä ei ole tehty, mutta jatkamme kahden vaihtoehdon pohjalta. Kummatkin edellyttävät kuitenkin jonkin verran korjaustoimenpiteitä kiinteistössä, joten toiminta alkaa myöhemmin syksyllä, sanoo Wadén.

Mer läsning