Eaglesin parhaita konsertissa Hangossa

– Kaikkihan tuntevat Hotel Californian!

Näin sanoo Johan Hedman, aloitteentekijä sille, että konserttikokonaisuus A Tribute to the Eagles muotouti. Vain tätä hanketta varten koottu viisihenkinen yhtye Dollan & Friends konsertoi viidesti viime syksynä Pohjanmaalla ja suorastaan tyrmääntyi saavuttamastaan yleisömenestyksestä.

– Emme mitenkään olleet varautuneet näin valtavaan kiinnostukseen. Lähes kaikki viisi konserttiamme olivat syksyllä loppuunmyytyjä, kertoo Hedman.

Yhtye konsertoi neljästi myös keväällä ja haluaa nyt kokeilla siipiään kotiseutunsa ulkopuolella. Ensimmäisenä vuorossa on Hanko. Sen jälkeen yhtye vierailee myös Kemiönsaarella ja Paraisilla.

Konsertissa on luvassa kahdenkymmenen Eaglesin huippukappaleen kattaus. Yhtyeen muodostavat Johan Hedman (kitara ja laulu), Patrik Linman (kitara ja laulu), Tomas Fant (kitara, keyboard ja laulu), Henrik Berg (basso ja laulu) sekä Eddie Österåker (kitara, keyboard ja laulu). Yhtyeessä esiintyy lisäksi vierailevana artistina Stefan Broqvist rummuissa.

– Olemme panostaneet valtavasti äänissä laulamiseen, jotta kuulostaisimme mahdollisimman aidolta Eaglesiltä. Heidän musiikkiaan on helppo kuunnella, mutta aivan yksinkertaista se ei ole, sanoo Hedman.

Hangon kaupungintalo, Bulevardi 6, perjantai 12. huhtikuuta kello 19.