Baletti- ja liikuntakoulu toivotti kesän tervetulleeksi tanssien

Bild: Sarah Grönstrand

Itäsataman iltatori tarjosi erityisen shown juhannusta edeltävänä keskiviikkona.

– Sää oli puolellamme, ihmiset iloisia ja esitys sujui erinomaisesti, sanoo Hannele Soulasmaa keskiviikkoillan esityksestä.

Hänen baletti- ja liikuntakoulunsa esitti shown juhannusviikon iltatorilla. Yleisölle esitettiin yhteensä yhdeksän erilaista tanssia. Yleisöä oli tosin niin paljon, että esityksen näkeminen oli ajoittain vaikeata, koska paikat eivät riittäneet.

Bild: Sarah Grönstrand

– Olimme organisoineet kaiken hyvin, mutta ensi kerralla meillä pitäisi ehkä olla enemmän penkkejä, sanoo Soulpasmaa.

Show alkoi energiaa huokuen viimevuotiset Euroviisut voittaneen Israelin esityksen tahdissa. Esitys myös jatkui energisesti. Yleisökin tempautui mukaan tunnelmaan ja taputti kappaleiden tahdissa.

Bild: Sarah Grönstrand

– Meillä on useampia teemoja esiintyessämme ja esitämme eri tansseja. Iltatorilla esiintyi yhteensä 80 tanssijaa, kertoo Soulasmaa.

Tanssikoulussa harjoittelevien ryhmien koko on yleensä 16 henkeä. Yhteensä lähes 150 oppilasta harjoittelee tanssia hänen koulussaan.

Bild: Sarah Grönstrand

– Olemme harjoitelleet tätä esitystä varten noin kaksi kuukautta. Siitä tuli erittäin monipuolinen. Meillä on baletin lisäksi perusohjelmistossa myös muun muassa hiphopia ja nykytanssia, sanoo Soulasmaa.

Bild: Sarah Grönstrand

Bild: Sarah Grönstrand

Mer läsning