Axel Holmström on nimitetty Regatan business manageriksi

Regatta Spa Hotelilla on uusi business manager, Axel Holmström. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään syyskuun alussa.

Regatta Spa Hotel ilmoitti jo joitakin viikkoja sitten, että hotellin entinen business manager, Lars Sonck, siirtyisi syrjään. Tällöin ei kuitenkaan haluttu paljastaa, kuka seuraa häntä tehtävässä. Perjantaina hotelli kertoi asiasta lehdistötiedotteen välityksellä. Tehtävään siirtyy Teslan palveluksessa aiemmin työskennellyt 26-vuotias Axel Holmström.

– Oikeanlaisen seuraajan löytäminen business managerin tehtävään on ollut pitkä ja vaativa prosessi. Olemme tyytyväisiä Holmströmin valintaan uudeksi operatiiviseksi päälliköksemme, vakuuttaa hallituksen puheenjohtaja Peder Planting lehdistötiedotteessa.

Jo aiemmin oli selvää, että vaikka Sonck lopettaa liiketoimintavastaavan tehtävässä, hän jatkaa konsultin roolissa. Jatkossa hän keskittyy ulkomaanhankkeisiin. Planting kiittää Sonckia hän panoksestaan hotellin hyväksi.

Axel Holmström kertoo, että hän on seurannut pitkään Regatta-hanketta ja että kehitys on tehnyt häneen suuren vaikutuksen.

– Olen iloinen ja ylpeä saadessani jatkaa hotellin ja Hangon kehittämistä ympärivuotiseksi matkailukohteeksi. Regatta-yrityksillä on jännittävät ajat edessään. Tavoitteemme on, että nostamme kaikki upeat tuotteemme ja asiakaspalvelumme seuraavalle tasolle.

Mer läsning