Axel Holmström blir Regattas business manager

Ny uppgift. Axel Holmström blir Regattas business manager. Bild: Regatta Spa Hotel

Regatta SPA Hotel har en ny business manager och det är Axel Holmström. Han har inlett sitt arbete i början av september.

Redan för några veckor sedan meddelade Regatta SPA Hotel att hotellets business manager, Lars Sonck, skulle stiga åt sidan. Då ville man ändå inte säga vem som skulle fylla hans plats som business manager, men på fredagen gav hotellet besked i ett pressmeddelande. Det är 26-årige Axel Holmström, med erfarenhet från Tesla, som tar över.

– Det har varit en lång och krävande process med att hitta rätt efterträdare till posten som business manager. Vi är nöjda med valet av ny operativ chef, säger styrelseordförande Peder Planting i pressmeddelandet.

Redan tidigare stod det klart att även om Sonck slutar som business manager så så fortsätter han i en rådgivande roll och i framtiden ska han fokusera på utländska projekt. Planting tackar Sonck för hans insats.

Axel Holmström säger att han har följt Regattaprojektet under en lång tid och han är imponerad av utvecklingen.

– Jag är glad och stolt över att få möjlighet att vidareutveckla hotellet och Hangö som ett året runt-resemål. Regattaföretagen har spännande tider framför sig och vårt mål är att ta våra fantastiska tjänster och vår kundservice till nästa nivå på varje plan.

Mer läsning